Opskrift på Risengrød

Risengrøden er en helårsret der dog oftest serveres i juletiden.

Her finder du opskriften til og lave en udsøgt risengrød til 4 personer.

Ingredienser

  • 5 dl grødris
  • 6 dl vand
  • Lidt groft salt
  • 2 liter sødmælk

Fremgangsmåden til en lækker omgang Risengrød

  1. Bring vandet i kog i en gryde
  2. Tilsæt først ris og dernæst salt i gryden, og rør godt igennem over hele grydens bund. Mens det koger i ca. 5 minutter
  3. Nu hældes din mælk i gryden, mens der røres til det koger
  4. Nedsæt blusset til svag varme og lad gryden simre i 2 timer. Rør jævnligt, så grøden ikke brænder på.
  5. Så er der klar til servering

Serveringsforslag

Risengrøden serveres drysset i et lag kanelsukker med en smørklat i midten.

Velbekomme